Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Jaq podzielic NEo
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Jaq podzielic NEo

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Jaq podzielic NEo

    Mam Mandrake 9.2
    Odpalilem zrobilem dhcp tylko co dalej

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    10
    Wątków
    2
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    niezwykle dokladnie opisales swoj problem. mysle ze jego rozwiazanie znajdziesz tutaj: http://rtfm.bsdzine.org/
    (...) Make Web Better (...)
    www.operapl.net/NIE - powiedz NIE dla IE!

    Mandrake 9.2 + Apache 2 + MySQL 4 + PHP 4.3.4 + Quanta

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    n/C Powinienes przeczytac jaq madze odpowidac wiekszego opisu mojego problemu nie moge dac ... poprostu sie pytam jaq podzielic neo (mam odpalony modem i dhcp ) brakuje mi regulki na masq (ta z slackware ne dziala )


    borec wspaniale www przeczytaj dzial : Opryskliwe traktowanie i pomysl o swoim zachowaniu

  5. #4
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    68
    Reputacja
    517
    A tutaj sprawdzałeś? Coś się tam znajdzie. A skoro już mowa o regulaminie to
    warto zastosować się do punktu 1

  6. #5
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    205
    Wątków
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Dodajcie do regulaminu link do http://rtfm.bsdzine.org, naprawde to powinna byc obowiazkowa lektura przed zadaniem pytania...
    <img src='http://www.proftpd.de/forum2/images/smiles/icon_rtfm.gif' border='0' alt='user posted image'>
    Powered by FreeBSD 5.2-RC2

  7. #6
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Olsztyn
    Postów
    36
    Wątków
    8
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    jeśli nie chce ci się zbytnio czytać, a widzę że nie za bardzo jesteś pokorny w stosunku do literatury i grupowiczów to kup sobie routerek za 200-300 złotych i podłącz kable do właściwych komputerów. Najprostsze, prawda ? Co pradwa router też trzeba jakoś wstępnie przynajmniej zaprogramować :-)

  8. #7
    Dołączył
    Oct 2003
    Postów
    108
    Wątków
    5
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1
    Ale o jaki podział ci chodzi bo nie bardzo rozumiem - chodzi o konfiguracje w sieci osiedlowej? konfiguracje dhcp? konfiguracje udostępniania połączenia? czy podział dynamiczny lub statyczny samego łącza?

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •