Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Jaq podzielic NEo
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Jaq podzielic NEo

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Jaq podzielic NEo

    Mam Mandrake 9.2
    Odpalilem zrobilem dhcp tylko co dalej

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    10
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    niezwykle dokladnie opisales swoj problem. mysle ze jego rozwiazanie znajdziesz tutaj: http://rtfm.bsdzine.org/
    (...) Make Web Better (...)
    www.operapl.net/NIE - powiedz NIE dla IE!

    Mandrake 9.2 + Apache 2 + MySQL 4 + PHP 4.3.4 + Quanta

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    n/C Powinienes przeczytac jaq madze odpowidac wiekszego opisu mojego problemu nie moge dac ... poprostu sie pytam jaq podzielic neo (mam odpalony modem i dhcp ) brakuje mi regulki na masq (ta z slackware ne dziala )


    borec wspaniale www przeczytaj dzial : Opryskliwe traktowanie i pomysl o swoim zachowaniu

  5. #4
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    67
    Reputacja
    517
    A tutaj sprawdzałeś? Coś się tam znajdzie. A skoro już mowa o regulaminie to
    warto zastosować się do punktu 1

  6. #5
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    205
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Dodajcie do regulaminu link do http://rtfm.bsdzine.org, naprawde to powinna byc obowiazkowa lektura przed zadaniem pytania...
    <img src='http://www.proftpd.de/forum2/images/smiles/icon_rtfm.gif' border='0' alt='user posted image'>
    Powered by FreeBSD 5.2-RC2

  7. #6
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Olsztyn
    Postów
    36
    Wątków
    8
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    jeśli nie chce ci się zbytnio czytać, a widzę że nie za bardzo jesteś pokorny w stosunku do literatury i grupowiczów to kup sobie routerek za 200-300 złotych i podłącz kable do właściwych komputerów. Najprostsze, prawda ? Co pradwa router też trzeba jakoś wstępnie przynajmniej zaprogramować :-)

  8. #7
    Dołączył
    Oct 2003
    Postów
    108
    Wątków
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Ale o jaki podział ci chodzi bo nie bardzo rozumiem - chodzi o konfiguracje w sieci osiedlowej? konfiguracje dhcp? konfiguracje udostępniania połączenia? czy podział dynamiczny lub statyczny samego łącza?

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •