Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
Po zainstalowaniu pakietów menu sie zmienia nie do poznania
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Po zainstalowaniu pakietów menu sie zmienia nie do poznania

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Po zainstalowaniu pakietów menu sie zmienia nie do poznania

    tak jak w temacie instaluje jaki kolwiek pakiet i menu sie zmienia ze nie ma 70% funkcji help

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    42
    Reputacja
    141
    Że tak zacytuję słowa pewnej polskiej piosenki: Ale to już było...
    Niech ktoś pokaże mu, gdzie ten problem był już poruszany, to dokończę i zamknę wątek
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    wiem ze bylo ale wlasnie nie wiem gdzie prosze o podanie linka

  5. #4
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    32
    Reputacja
    6
    Odpowiedzi:

    a)wpisac z konsoli update-menus -v
    b)kliknąc prawym klawiszem na meny startowmym, wybrać edytor menu, i w nim odrazu wykorzystać opcję zapisu.
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  6. #5
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    67
    Reputacja
    517
    wiem ze bylo ale wlasnie nie wiem gdzie prosze o podanie linka
    Przepraszam za złośliwość http://www.forum.mandriva.org.pl/search.php Zaczyana się zawsze od tego

  7. #6
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    ale jak to sie zmienilo to nie ma tam nawet w konsoli i spoko zolty ja rozumiem ale szukalem i nie moglem znalesc

  8. #7
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    67
    Reputacja
    517
    ale jak to sie zmienilo to nie ma tam nawet w konsoli
    Nie rozumiem Nie mozesz konsoli otworzyc? Wcisnij ctrl+alt+f1 zaloguj się i wpisz co Borry napisał

    i spoko zolty ja rozumiem ale szukalem i nie moglem znalesc
    Zdarza się

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Menu Kde
    By Zoltan Berg in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 17.09.2004, 17:15
  2. RTCW problem z uruchomieniem
    By ..::Smelu::.. in forum Gry
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 18.04.2004, 18:14

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •