Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Po zainstalowaniu pakietów menu sie zmienia nie do poznania
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Po zainstalowaniu pakietów menu sie zmienia nie do poznania

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Po zainstalowaniu pakietów menu sie zmienia nie do poznania

    tak jak w temacie instaluje jaki kolwiek pakiet i menu sie zmienia ze nie ma 70% funkcji help

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja







  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Siła Reputacji
    43
    Reputacja
    141
    Że tak zacytuję słowa pewnej polskiej piosenki: Ale to już było...
    Niech ktoś pokaże mu, gdzie ten problem był już poruszany, to dokończę i zamknę wątek
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    wiem ze bylo ale wlasnie nie wiem gdzie prosze o podanie linka

  5. #4
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    34
    Reputacja
    6
    Odpowiedzi:

    a)wpisac z konsoli update-menus -v
    b)kliknąc prawym klawiszem na meny startowmym, wybrać edytor menu, i w nim odrazu wykorzystać opcję zapisu.
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  6. #5
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    69
    Reputacja
    517
    wiem ze bylo ale wlasnie nie wiem gdzie prosze o podanie linka
    Przepraszam za złośliwość http://www.forum.mandriva.org.pl/search.php Zaczyana się zawsze od tego

  7. #6
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    ale jak to sie zmienilo to nie ma tam nawet w konsoli i spoko zolty ja rozumiem ale szukalem i nie moglem znalesc

  8. #7
    Dołączył
    Oct 2003
    Skąd
    Wrocław
    Wiek
    35
    Postów
    2,467
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    69
    Reputacja
    517
    ale jak to sie zmienilo to nie ma tam nawet w konsoli
    Nie rozumiem Nie mozesz konsoli otworzyc? Wcisnij ctrl+alt+f1 zaloguj się i wpisz co Borry napisał

    i spoko zolty ja rozumiem ale szukalem i nie moglem znalesc
    Zdarza się

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Menu Kde
    By Zoltan Berg in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 17.09.2004, 15:15
  2. RTCW problem z uruchomieniem
    By ..::Smelu::.. in forum Gry
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 18.04.2004, 16:14

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •