Witaj Gościu, jeżeli to czytasz to znaczy że nie jesteś zarejestrowany/zalogowany. Kliknij by się zarejestrować. Rejestracja zajmie mniej niż 30 sekund , a dzięki temu zniknie Ci ten dymek oraz będziesz miał pełne możliwośći personalizacji forum do własnych potrzeb.
problem z KDE
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: problem z KDE

  1. #1
    Dołączył
    Aug 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    26
    Wątków
    13
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    problem z KDE

    Po zainstalowaniu kilku gier z pakietów mdk9.2 znikneła mi
    większość aplikacji z menu "K", wszystkie ikonki zmieniły się na katalogi jak to usunąć?
    Maciej początkujący Mandrakowiec

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    32
    Reputacja
    6
    Wpisz jako root
    Kod:
    update-menus -v
    A następnym razem zaczynaj od sprawdzenia tutaj. Dzisiaj już była jedna notka dotycząca tego problemu.
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  4. #3
    Dołączył
    Aug 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    26
    Wątków
    13
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    racja

    Miałeś rację Borry że było sorry nie zauważyłem, czy po każdym zainstalowanym pakiecie trzeba to robić.
    Bardzo dziękuję za pomoc.
    Maciej początkujący Mandrakowiec

  5. #4
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    32
    Reputacja
    6
    Nie. Ten błąd pojawia się tylko raz.
    Jeżeli udało Ci się go naprawić to juz nie powinien się więcej pojawiać.
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  6. #5
    Dołączył
    Aug 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    26
    Wątków
    13
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    dlaczego

    co się stało dlaczego tak się dzieje nadpisywane są skróty
    pozdrawiam
    Maciej początkujący Mandrakowiec

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem Z Instalacja Mandrake 9.2 10.0
    By sYn[D]rOm in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 04.04.2005, 09:33
  2. Problem Z Dzwiękiem:
    By gottogo in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post / autor: 10.03.2005, 09:58
  3. Problem Przy Ladowaniu Systemu
    By Aurela in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 13.02.2005, 21:16
  4. Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 10.05.2004, 23:35

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •