Hello Guest, if you reading this it means you have not yet registered. Please take a second to Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
problem z KDE
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: problem z KDE

  1. #1
    Dołączył
    Aug 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    26
    Wątków
    13
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    problem z KDE

    Po zainstalowaniu kilku gier z pakietów mdk9.2 znikneła mi
    większość aplikacji z menu "K", wszystkie ikonki zmieniły się na katalogi jak to usunąć?
    Maciej początkujący Mandrakowiec

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    33
    Reputacja
    6
    Wpisz jako root
    Kod:
    update-menus -v
    A następnym razem zaczynaj od sprawdzenia tutaj. Dzisiaj już była jedna notka dotycząca tego problemu.
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  4. #3
    Dołączył
    Aug 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    26
    Wątków
    13
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    racja

    Miałeś rację Borry że było sorry nie zauważyłem, czy po każdym zainstalowanym pakiecie trzeba to robić.
    Bardzo dziękuję za pomoc.
    Maciej początkujący Mandrakowiec

  5. #4
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Siła Reputacji
    33
    Reputacja
    6
    Nie. Ten błąd pojawia się tylko raz.
    Jeżeli udało Ci się go naprawić to juz nie powinien się więcej pojawiać.
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  6. #5
    Dołączył
    Aug 2003
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    26
    Wątków
    13
    Siła Reputacji
    30
    Reputacja
    1

    dlaczego

    co się stało dlaczego tak się dzieje nadpisywane są skróty
    pozdrawiam
    Maciej początkujący Mandrakowiec

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem Z Instalacja Mandrake 9.2 10.0
    By sYn[D]rOm in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 04.04.2005, 07:33
  2. Problem Z Dzwiękiem:
    By gottogo in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post / autor: 10.03.2005, 07:58
  3. Problem Przy Ladowaniu Systemu
    By Aurela in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 13.02.2005, 19:16
  4. Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 10.05.2004, 21:35

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •