Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: jakis smieszny blad

  1. #1
    Dołączył
    Oct 2003
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1

    jakis smieszny blad

    witam! gdy klikam w konqurerorze na te zolta gwiazdke, aby wejsc na otoczenie sieciowe, to wyskakuje mi takie cos:

    Wystąpił błąd podczas odczytu lan:/:


    Nie można uruchomić proces Nie można utworzyć io-slave:
    klauncher zwrócił komunikat: Błąd podczas ładowania 'kio_lan'.


    co to jest ? co mam zrobic, abym mogl przegladac otoczenie sieciowe ? jestem poczatkujacy, wiec prosze o proste wytlumaczenie. pozdrawiam

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    93
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Echh. Nie mozna kilka postow wczesniej zobaczyc?
    http://forum.mandriva.org.pl/viewtopic.php?t=883
    :evil:

  4. #3
    Dołączył
    Oct 2003
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    ten post, juz widzialem, tam jest napisane, jak zrobic, aby przegladac otoczenie sieciowe, lecz mi nie o to chodzi. ja jak klikam na otoczenie, to pojawie sie ten blad, a w tamtym poscie nie jest nic o tym napisane!

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    93
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    witam! Sam sie kiedys z tym meczylem kiedy wloczycz konquera w kde to otworz poloczenia sieciowe (taka mala zolta gwiazdka naprawym pasku na samym dole) tam bedzie otoczenie sieciowe. Zeby je uaktywnic trzeba odpalic demona LIS - wlocz centrum sterowania KDE i znajdz przeglodanie sieci - potem ustaw nazwe uzytkownika windows - Guest, albo Gość (tak jest zwykle), grupe roboczo, a nastepnie przejdz do demon LIS i ustaw domyslne ustawienia. U mnie po tym zajarzylo - pracuje na Mdk 9.1. Ale nie gwarantuje. I zaznaczam ze jestem amatorem, wiec nie wiem czy mowie dobrze
    pozdrawiam
    key
    Tekst nie jest moj - stad te bledy. :-D

  6. #5
    Dołączył
    Oct 2003
    Postów
    7
    Wątków
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    0
    Reputacja
    1
    sorry, ale twoj post wyzej nadal nie rozwiazuje mojego problemu.

  7. #6
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    93
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Blad podczas instalacji Mandrake 9.1 - POMOCY!!!!!
    By Zyon in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 08.04.2004, 19:04
  2. Wystapil blad w trakcie instalacji pakietow. Mandrake 10.0
    By Anonymous in forum Oprogramowanie
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 08.04.2004, 14:26
  3. Ktos mi powie co to za blad?
    By Anonymous in forum Sieć
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 13.12.2003, 17:54
  4. DC - jak zainstalowac - (blad Qt ...)
    By soba in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11.07.2003, 05:54

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •