Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Czy mandrake 9.1 pociagnie gg ??? i czy istnieja uaktual...

  1. #1
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość

    Czy mandrake 9.1 pociagnie gg ??? i czy istnieja uaktual...

    i czy istnieja uaktualnienia z 9.1 do 9.2

  2. Panna Google
    Panna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    01-05-2004
    Skąd
    Internet
    Postów
    999
    Pochwał
    159

    Nie lubisz reklam? Zarejestrowani ich nie widzą! Rejestracja





  3. #2
    Dołączył
    Jul 2003
    Skąd
    Poznań
    Wiek
    34
    Postów
    1,740
    Wątków
    58
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    42
    Reputacja
    141
    Eeee... Albo gdzieś po drodze zgubiłem mózg, albo nie kumam pytania. Chyba raczej to drugie, bo jeszcze rozumiem, co piszę...
    Przy instalacji Mandaryny 9.2 jest opcja pozwalająca uaktualnić posiadany system do Mandrake'a 9.2. Nie wiem jednak, na ile ta opcja jest dopracowana, gdyż nigdy jeszcze z niej nie korzystałem. Może ktoś z forumowiczów...
    This is your life and it's ending one minute at a time.

  4. #3
    Dołączył
    Dec 2003
    Postów
    93
    Wątków
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Jest taka opcja, dziala. :->
    Co do reszty tematu, mandrake "pociągnie" gg - Kadu.net

  5. #4
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    DZ-WO
    Postów
    70
    Wątków
    12
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Aktualizację trzeba uruchomić z konsoli czy jest jakiś inny sposób?Opiszcie jak to się robi.....

  6. #5
    Avatar Borry
    Borry jest nieaktywny Gold Member
    Dystrybucja: Debian/Freesco/WinXP
    Dołączył
    Nov 2003
    Skąd
    Z mamusi i tatusia
    Postów
    1,531
    Wątków
    38
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    32
    Reputacja
    6
    Można to zrobić z trybu graifcznego. Wrzucsz CD1 z Mandrake 9.2 robisz reset i wybierasz uaktualnij obecną wersję Mandrake.
    A oto człowiek który potrafi usypiać cegły.
    --------------------
    JID : borry@chrome.pl (to NIE jest mail)

  7. #6
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    DZ-WO
    Postów
    70
    Wątków
    12
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    A z internetu nie da się zaktualizować Bo nie mam płytki z mandrake 9.2.

  8. #7
    Avatar Anonymous
    Anonymous Gość
    Nie chodzi mi o KADU ale o zwykle gg i nie mam mandrake 9.2 tylko 9.1 i nie chcem sciagac od nowa z netu calego linuxa i chodzi mi o uaktualnienie z 9.1 do 9.2

  9. #8
    Dołączył
    Dec 2003
    Skąd
    Tarnów
    Postów
    205
    Wątków
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Siła Reputacji
    29
    Reputacja
    1
    Na wine ruszy oryginalny klient, ale jest on tak beznadziejny, ze lepiej daj sobie spokuj i zainteresuj sie kadu.
    <img src='http://www.proftpd.de/forum2/images/smiles/icon_rtfm.gif' border='0' alt='user posted image'>
    Powered by FreeBSD 5.2-RC2

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10.07.2004, 02:53
  2. Aktualizacje Mandrake
    By Prozac in forum Wersje pudełkowe i pomoc techniczna - opinie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 21.05.2004, 23:58
  3. 3 partycje - 3 systemy (w tym Mandrake)
    By Anonymous in forum Instalacja Mandriva
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 20.05.2004, 10:31
  4. Dysk w Mandrake 10 !!!
    By Snuff in forum Sprzęt
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 05.05.2004, 23:47

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych wątków
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •