![]() |
|
|
Witamy na Forum Uzytkowników Mandriva i Mandrake. Aktualnie przeglądasz nasze forum jako gość co sprawia, że twoje uprawnienia są bardzo ograniczone. Po dołączeniu do naszej grupy (co jest darmowe) uzyskasz dostęp do wysyłania postów, komunikowania się indywidualnie z innymi użytkownikami (PW), głosowania w ankietach, wysyłania załączników i zdjęć oraz wielu innych udogodnień. Rejestracja jest szybka, prosta i absolutnie darmowa więc prosimy, zarejestruj się od razu! Jeśli masz jakieś problemy z procesem rejestracji prosimy o kontakt z nami. |
|
|
|||||||
| FAQ | Sklep | Galeria | HCL | Downloads | Słowa kluczowe |
| Home | Zarejestruj się | Użytkownicy | Irc (W tym oknie) | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
| Słowa kluczowe: mandrake, mikrofon |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
|
|
|||
|
|||
|
Mikrofon w Mandrake nie działa
Mikrofon nie działa reszta ok ja słyszę rozmówcę,mogę do niego pisać ale mnie nie słychać. Nie jestem zaawansowanym komputerowcem znam się raczej co nieco więc jeżeli ktoś może mi pomóc to proszeę tak..najprościej,zrozumiale dla laika.
|
|
|
||||
|
||||
|
Odp: Mikrofon w Mandrake nie działa
sprawdź czy masz włączony mikrofon i rozgłoszony... w kmix lub zainstaluj alsamixergui (urpmi) i tam
|
||||
|
||||
|
Odp: Mikrofon w Mandrake nie działa
Spróbuj coś nagrać np. w Audacity, jeżeli będziesz miał problemy oczywićcie mikser i jeszcze raz mikser, bardzo częstą przyczyną jest źle ustawiony suwać AC97 a jest ich dwa, sprawdź także czy wejście MIC ma włączone +20dB ....Lex
|