![]() |
|
|
Witamy na Forum Uzytkowników Mandriva i Mandrake. Aktualnie przeglądasz nasze forum jako gość co sprawia, że twoje uprawnienia są bardzo ograniczone. Po dołączeniu do naszej grupy (co jest darmowe) uzyskasz dostęp do wysyłania postów, komunikowania się indywidualnie z innymi użytkownikami (PW), głosowania w ankietach, wysyłania załączników i zdjęć oraz wielu innych udogodnień. Rejestracja jest szybka, prosta i absolutnie darmowa więc prosimy, zarejestruj się od razu! Jeśli masz jakieś problemy z procesem rejestracji prosimy o kontakt z nami. |
|
|
|||||||
| FAQ | Sklep | Galeria | HCL | Downloads | Słowa kluczowe |
| Home | Zarejestruj się | Użytkownicy | Irc (W tym oknie) | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
| Instalacja Mandrake i Mandriva Wszystkie sprawy zwiazane z instalacja Linuksa Mandrake i Mandriva |
| Słowa kluczowe: plikow, przesylane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
|
|
|||
|
|||
|
przesyłane plików
Czy nikogo nie dotyczy ten problem bo nic na ten temat nie moge znalesc.
Wiec, jak mialem MDV 2006 i kadu 0.4.3-2 to raz na jakis czas udało mi sie cos przesłac cos do jednej tylko osoby miał on XP i to nie zawsze a czemu do innych nie mogłem,nie wiem. aha pisze caly czas o sieci lokalnej. Teraz mam 2007 i kadu 0.5.0 i powiem tak jest jeszcze gorzej bo do nikogo teraz nie moge przesłac jak kumpel zainstalował Kubuntu to jakos mogłem przesyłac ale i to sie skonczyło . Czy moze zna ktos tajemnice przesyłania plików w kadu |
|
|
||||
|
||||
|
Odp: przesyłane plików
jesli masz router to w ustawieniach kadu "sieć" wpisz ip routera wyjsciowego , jesli masz przyznany ip stały o dostawcy to je wpisz (pomijajac TPS"a
) bo na nim nic nie wiem![]()
Debian GNU/Linux Lenny/Sid UMTS (Globetrotter Fusion+) | Internet: ORANGE | KDE 3.5.9 | Kernel 2.6.22-3-k7 Linux Registered User #466632
|
|
|
||||
|
||||
|
... being a Linux user is sort of like living in a house inhabited by a large family of carpenters and architects. Every morning when you wake up, the house is a little different. Maybe there is a new turret, or some walls have moved. Or perhaps someone has temporarily removed the floor under your bed. |
|
|
||||
|
||||
|
a nie masz czasem zapory sieciowej włączonej całej jak tak to sobie w zaawansowanych ustawieniach zapory wpisz (1 zrzut) a w kadu to musisz miec wpisane ( 2 zrzut ) i swoje IP jak masz zew tak ja mam i niema problemu
![]() ![]()
PClinuxOS 2007Oficial / MDV 2009Oficial | KDE-4,1 | Proszę Używać Przycisków Reputacji ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez zygamar : 12-01-2008 o 18:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Po pierwsze to musisz mieć włączone DCC.
|