![]() |
|
|
Witamy na Forum Uzytkowników Mandriva i Mandrake. Aktualnie przeglądasz nasze forum jako gość co sprawia, że twoje uprawnienia są bardzo ograniczone. Po dołączeniu do naszej grupy (co jest darmowe) uzyskasz dostęp do wysyłania postów, komunikowania się indywidualnie z innymi użytkownikami (PW), głosowania w ankietach, wysyłania załączników i zdjęć oraz wielu innych udogodnień. Rejestracja jest szybka, prosta i absolutnie darmowa więc prosimy, zarejestruj się od razu! Jeśli masz jakieś problemy z procesem rejestracji prosimy o kontakt z nami. |
|
|
|||||||
| FAQ | Sklep | Galeria | HCL | Downloads | Słowa kluczowe |
| Home | Zarejestruj się | Użytkownicy | Irc (W tym oknie) | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
| Sprzet Sprawy zwiazane ze sprzetem. |
| Słowa kluczowe: instalacja, karty, nforce, sieciowej |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
|
|
|||
|
|||
|
Odp: Instalacja karty sieciowej Nforce:
Siódma pieczęć... Ostatnio edytowane przez czadczad : 16-12-2006 o 22:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Kolega uparł się na te stery od nvidii a lepiej i szybciej jest zostać (jak ja) na włączonych do kernela. Większe możliwości konfiguracji, lepszy dźwięk itp, itd. Ale wiem, ja też przez to przechodziłem...
![]() Moduł dla dźwięku: snd_intel8x0, moduł dla sieci: forcedeth. Oba są już gotowe w Mdv. Tylko skonfiguruj sobie alsę, i ustaw przez mcc sieć. Jak nie działają draki to ustaw ręcznie. Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez butsh : 16-12-2006 o 23:49. |
|
|
||||
|
||||
|
@ butsh,
U rp-a nie działa interfejs sieci Cytat:
|
|||
|
|||
|
Zainstalowałem "make", wówczas
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
![]() Ostatnio edytowane przez rp-a : 19-12-2006 o 19:36. |
|
|
|||
|
|||
|
A samo gcc dointalowałeś? Bo konsola tego nie widzi.
Pokaż wyniki: Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
Cytat:
Siódma pieczęć... Ostatnio edytowane przez czadczad : 19-12-2006 o 20:25. |
![]() |
|
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
|
|